vrijdag, mei 05, 2006

VoIPBuster gebruikers raken telefoonnummer kwijt

OPTA logoDankzij de inspanningen van de OPTA zijn de VoIPBuster gebruikers die een VoIP-in telefoonnummer hadden die niet bij hun woonplaats behoorde deze nu kwijt.

Getroffen gebruikers van VoIPBuster hebben de volgende mail ontvangen:
Voipbuster wisselt nederlandse Voip-IN Nummers in. Vanwege wettelijke verplichtingen moeten we nieuwe nederlandse VoipIn nummers uitdelen.

Er verandert verder niks, wel moet je opnieuw een VoipIn nummer aanvragen (gratis!).
Surf naar http://www.voipbuster.com/en/buycredits.html en vraag GRATIS een nieuw, nederlands VoipIn nummer aan. Zorg er ervoor dat je nog wel tegoed hebt en dat de bij ons bekende adresgegevens kloppen. Je oude nederlandse VoipIn nummer is niet meer geldig en kan niet meer gebruikt worden.

Groeten,
VoipBuster Team

De OPTA heeft alle telefoonnummers die niet overeenstemmen met de woonplaats van gebruikers teruggevorderd. Volgens de telecommunicatiewet mogen alleen lokale telefoonnummers worden uitgereikt aan mensen die daadwerkelijk in de corresponderende regio wonen. Mensen die bewust geen of een andere woonplaats hebben opgegeven toen ze een telefoonnummer aanvroegen, of die tussentijds verhuisd zijn, raken dus nu hun telefoonnummer kwijt.

Al met al een heel vervelende situatie voor de VoIPBuster gebruikers die nu hun VoIP-in nummer kwijt zijn. Velen kunnen geen nieuw VoIP-in nummer aanvragen omdat deze niet voor alle plaatsen in Nederland beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten