vrijdag, december 28, 2007

Een lokaal VoIP-in nummer voor een tientje

Als je volledig wilt overschakelen naar VoIP en je KPN telefoon abonnement wilt opzeggen, dan heb je natuurlijk een telefoonnummer nodig. Nu VoipBuster al enige tijd geen Nederlandse telefoonnummers meer uitgeeft, is het aanbod van VoIP-in nummers helaas nogal beperkt.

BudgetphoneZelf maak ik al bijna een jaar gebruik van een lokaal VoIP-In telefoonnummer van Budgetphone. Zo ben ik hier in Engeland voor mijn familie en vrienden bereikbaar op een Nederlands nummer!

Een telefoonnummer van Budgetphone kost 10 euro per jaar en het is niet noodzakelijk om je uitgaande gesprekken via dit nummer te laten verlopen. Zo maak ik voor mijn uitgaande gesprekken gebruik van VoipBuster, zodat ik gratis naar vaste nummers in Nederland kan bellen.

Hoewel ik erg tevreden ben over Budgetphone hoor ik graag van jullie of er nog andere goede aanbieders van goedkope VoIP telefoonnummers zijn!

5 opmerkingen:

 1. Anoniem9:19 p.m.

  ik bel gewoon met usb draadlose telefoon met voip buster en bevalt me super hbe telefoon van topcom kost me 30 euro en voor 30 euro koop je bij voipbuster 365 dage ma ?? met dat geld koopje die dage ja ma die worde na eenmaand zeg ma 335 enzoovoort snap je ma met dat geld betaal je alleenma voro betaalde nummers dus bv 0900 nummer worde allen in rekening gebracht snapt u dat was het eigelijk bevalt me super meer ken ik er niet vanzegge mensen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem3:28 p.m.

  Kan je wel normaal Nederlands???

  pfff, vermoeiend om zo te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anoniem5:29 p.m.

   Ik kan /jij kunt /kun jij ????????/hij kan

   Verwijderen
 3. Anoniem12:57 p.m.

  snapt u? haahaha

  Nee

  BeantwoordenVerwijderen