maandag, juli 09, 2007

Lezersvraag: Hoe kom ik aan een voip-in nummer?

Onlangs ontving ik onderstaande e-mail in mijn mailbox:
Ik heb nu al een tijdje gezocht, maar kan het nergens vinden. Ik wil graag een voip-in nummer. Het enige wat ik kan vinden zijn internetaanbieders. Ik gebruik nu voipbuster om uit te bellen, en dat bevalt prima. Kortom, hoe kom ik aan een voip-in nummer?

Omdat er ongetwijfeld meerdere lezers dezelfde vraag zullen hebben plaats wil ik graag mijn antwoord hier delen:
Een voip-in nummer kun je het eenvoudig verkrijgen bij Budgetphone. Voor slechts 10 euro per jaar kun je hier een nederlands voip-in nummer aanvragen. De website ziet er misschien niet zo gelikt uit, maar het werkt allemaal prima.

Zelf gebruik ik de combinatie VoipBuster (uitgaande gesprekken) en Budgetphone (inkomende gesprekken) al een paar maanden tot zeer grote tevredenheid.

6 opmerkingen:

 1. Hey,

  Ken je ook een interessante voip-in aanbieder in België ?

  Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,

  Ken je ook een interessante voip-in aanbieder in Belgie (voor een Belgisch vaste lijn nummer) ?

  Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De volgende sites bieden voip-in nummers in België aan. Ik heb met deze aanbieders overigens zelf geen ervaring:

  http://www.voxbone.com/coverage/virtual_numbers/BELGIUM.html

  http://www.yawadoo.be/

  Misschien zijn er lezers uit België die nog meer mogelijkheden voor voip-in in België met ons kunnen delen op dit weblog?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem4:12 p.m.

  http://www.phonebox.be/
  is wel een beetje een vage site. maar yawadoo ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guus Eberstadt van der velden12:58 p.m.

  Ik ben op zoek naar een voipnummer dat ik wereldwijd kan gebruiken. Ik heb een vakantiewoning in Ayas Turkije met internetaansluiting en wil als ik daar ben mijn nummer kunnen gebruiken. Werkt dit ook met de nummers van budgetphone?

  Guus Eberstadt van der Velden

  BeantwoordenVerwijderen