maandag, juli 09, 2007

Lezersvraag: Hoe kom ik aan een voip-in nummer?

Onlangs ontving ik onderstaande e-mail in mijn mailbox:
Ik heb nu al een tijdje gezocht, maar kan het nergens vinden. Ik wil graag een voip-in nummer. Het enige wat ik kan vinden zijn internetaanbieders. Ik gebruik nu voipbuster om uit te bellen, en dat bevalt prima. Kortom, hoe kom ik aan een voip-in nummer?

Omdat er ongetwijfeld meerdere lezers dezelfde vraag zullen hebben plaats wil ik graag mijn antwoord hier delen:
Een voip-in nummer kun je het eenvoudig verkrijgen bij Budgetphone. Voor slechts 10 euro per jaar kun je hier een nederlands voip-in nummer aanvragen. De website ziet er misschien niet zo gelikt uit, maar het werkt allemaal prima.

Zelf gebruik ik de combinatie VoipBuster (uitgaande gesprekken) en Budgetphone (inkomende gesprekken) al een paar maanden tot zeer grote tevredenheid.